Prøveperioder for betalte abonnementer
Lær hvordan du kan få en prøveperiode på Notions betalte abonnementer.
Vi tilbyder prøveperioder på Business-abonnementet til teams, der er ved at komme i gang med Notion. Hvis du er ny i Notion, kan du starte en prøveperiode på Business-abonnementet, når du opretter dit arbejdsområde.
Når du starter en prøveperiode fra Free-abonnementet, bliver du normalt bedt om at tilføje en betalingsmetode. De fleste prøveperioder løber i 14 eller 30 dage, afhængigt af tilbuddet. Når din prøveperiode slutter, skifter dit arbejdsområde automatisk til det betalte Business-abonnement, medmindre du annullerer inden da. Hvis der ikke er registreret en betalingsmetode, når din prøveperiode slutter, bliver du i stedet bedt om at bekræfte opgraderingen. Du kan se, hvor mange dage der er tilbage af din prøveperiode, og annullere den når som helst under Indstillinger → Fakturering.
I løbet af en prøveperiode på Business-abonnementet har du adgang til alle funktioner i Business-abonnementet, herunder:
Notion AI, inklusive AI-mødenotater, Research-tilstand, Notion AI-forbindelser og mere
Bekræftede sider
Private teamområder
SAML SSO
Premium-forbindelser
For en omfattende liste over, hvilke funktioner der følger med Business-abonnementet, henvises til vores prisside →
Prøveperioder for Business-abonnementet er kun tilgængelige for teams, der bruger et professionelt domæne og ikke allerede har et Business- eller Enterprise-abonnement. Hvis du bruger et uddannelsesdomæne eller et personligt domæne, vil dit team ikke være berettiget og bliver nødt til at oprette et nyt arbejdsområde ved hjælp af et professionelt domæne for at få adgang til tilbuddet.
Du skal også bruge Notions web- eller desktop-app for at starte prøveperioden.
Du kan opgradere når som helst i løbet af din prøveperiode:
Gå til
Indstillinger→Fakturering.Vælg
Administrer prøveperiode.Vælg at opgradere.
Hvis du endnu ikke har tilføjet en betalingsmetode, bliver du bedt om at indtaste en. Dit betalte abonnement starter, så snart du bekræfter.
Hvis din prøveperiode allerede er indstillet til at fortsætte på Business-abonnementet, viser Administrer prøveperiode datoen og det anslåede beløb, du vil blive opkrævet, i stedet for en opgraderingsmulighed. Du behøver ikke gøre noget for at beholde Business.
Du kan til enhver tid annullere din prøveperiode. Hvis din prøveperiode kører oven på et abonnement, du allerede betaler for, slutter den med det samme, og du vender tilbage til det abonnement. Hvis du startede din prøveperiode på Free-abonnementet, beholder du funktionerne i Business-abonnementet, indtil din prøveperiode slutter, hvorefter du skifter til Free-abonnementet. Du mister også adgangen til funktioner, der kun følger med Business-abonnementet.
Læs mere om, hvad der sker, når du nedgraderer dit abonnement →
Du skal være ejer af arbejdsområdet for at se faktureringsindstillingerne. Sådan annullerer du din prøveperiode:
Gå til
Indstillinger→Fakturering.Ud for Business-prøveperiode skal du vælge
Administrer prøveperiode.Vælg
Annuller prøveperiode.Gennemse de funktioner, du mister adgangen til, og bekræft derefter din annullering.
Hvis du ser et banner om en planlagt abonnementsændring, er din annullering allerede planlagt. Du kan fortryde den fra banneret. Hvis du har problemer med at annullere din prøveperiode, kan du vælge Kontakt Support for at få hjælp.
Hvis du ikke kan se Fakturering i Indstillinger, skal du bede en ejer af arbejdsområdet om at annullere prøveperioden.
Hvis dit arbejdsområde har en registreret betalingsmetode, starter dit Business-abonnement automatisk ved afslutningen af din prøveperiode.
Dette gælder også for de fleste prøveperioder, der er startet, mens du var på Plus-abonnementet. Når din prøveperiode slutter, fortsætter dit arbejdsområde automatisk på Business-abonnementet. Du accepterer dette, før din prøveperiode starter, så der kommer ingen uventede opkrævninger. Hvis du ikke ønsker at fortsætte, skal du annullere, før din prøveperiode slutter.
Hvis der ikke er registreret en betalingsmetode, bliver du bedt om at bekræfte din opgradering til Business-abonnementet ved afslutningen af din prøveperiode.
